Стъклени системи и парапети

Изделия от стъкло


Стъклени системи

Стъклените системи най-често се използват за преграждане на тераси, отделяне на 2 или повече помещения в жилищни или офис сгради, в помещения в заведения тип зимна градина или зала за пушачи. Възможно е стъклените системи да се използват като преграда във различни помещения.

Осигурява се пълна видимост и лесно проветряване, запазвайки дизайна на сградата. Крилата са подвижни и може да се отваря само част от тях във желаната посока.

Стъклените системи са леки за поддържане и чистене. Защитени са от атмосферни влияния-вода, прах и вятър,осигурявайки пълна шумоизолация.

Стъклени системи


Плъзгаща система

Плъзгащата система се предлага с 4 или 5-канална релса, като всяко крило се движи в отделен канал. Събирането на крилата може да става в единия край или в двата, като се прибират едно зад друго.

Сгъваема система

Сгъваемата система се състои от долна и горна релси, по които се движат крилата. Между стъклата се поставят ПВЦ уплътнения или алуминиеви профили, които предпазват помещението от дъжд, прах и вятър.

Висяща система

Системата е по-различна от стандартната сгъваема по това, че е само горна релса. Висящите системи са подходящи за заведения, магазини, веранди и басейни, тъй като нямат никакви уплътнения между стъклата.

Стъклени парапети


BV9900

Издържливостта до 4kN натиск със стандартно закалено ламинирано стъкло прави тази парапетна система една от най-желаните на пазара. BV9900 е система, която може да издържи на всякакви атмосферни условия. За различни приложения - жилищни, битови, промишлени и места с интензивен трафик от хора.

EB48 - Juliet balcony

Изчистената визия и семплият дизайн на Juliet balcony – решението за прозорци, се вписва идеално в модерните сгради, които се проектират в последните години. Juliet balcony впечатлява със стройната си визия, лесния монтаж и оптималните аксесоари. Сигурността на парапета се гарантира от здравината на профилната система.