Външни Хоризонтални Щори

Качество и комфорт


Външните хоризонтални щори са предназначени за прозорци на домове, офиси, складове и други помещения.

Външните щори предлагат по-високо ниво на защита и намаляват драстично притока от светлина и топлина в интериора. Основните предимства включват термично регулиране , защитен ефект, понижаване нивото на външния шум.

Те са удобни и лесни за управление и изключително дълготрайни и устойчиви на климатичните промени. Външно хоризонталните щори са изработени от материали, които не променят цвета и качеството.

С избора на хоризонталните щори, не само успешно елиминирате слънчевите отблясъци и осигурявате отлично засенчване, но и изключително добра изолация на вътрешността на помещенията.


C50


Външни ламелни хоризонтални щори C50

Външно хоризонталните щори модел "C 50" се изработват с ламели с ширина 50 мм. Ламелите им са с "C" образна форма.

Като допълнителна екстра се предлага фиксиране на щората към дограмата, чрез "странично водене", посредством изпънати корди, които са лесни за монтаж и позволяват ламелите на щората да се въртят свободно, също така вие ще може да събирате и спускате щората, както и да я оставите в междинно положение.

Страничното водене не оскъпява цената на щората.

Външни хоризонтални щори

C80


Външни ламелни хоризонтални щори C80

Външно хоризонталните щори модел "C 80" имат "C" образна форма на ламелите с ширина 80 мм.

Предвидени са за външен монтаж. Ламелите могат да бъдат отваряни във всякаква позиция, до 180 градуса на завъртане и осигуряват до 75% затъмнение, като по този начин вие можете да контролирате количеството светлина и топлина в помещението.

Възможно е да комбинирате монтажа на щорите с декоративни кутии, а също така и със странични капаци.

Външни хоризонтални щори

Z90


Външни ламелни хоризонтални щори Z90

Външно хоризонталните щори модел "Z 90" имат специална "Z" образна форма на ламелите с ширина 90 мм.

В зоните на припокриване на ламелите има фини гумени уплътнения, които спомагат за по - доброто им застъпване в затворено положение и намаляват достъпа на светлина в помещението.

Ламелите могат да бъдат отваряни във всякаква позиция, до 90 градуса на завъртане и осигуряват до 90% затъмнение, като по този начин вие можете да контролирате количеството светлина и топлина в помещението.

Външни хоризонтални щори

МОТОРИЗИРАНИ ВЪНШНИ ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Защо трябва да моторизирате Вашите външни хоризонтални щори? Моторизираните щори слагат край на досадното ръчно управление! Животът е много по-лесен, когато трябва само да натиснете един бутон. С радио мотор, можете да изпитате пълния комфорт на дистанционното управление. Няма нужда да обикаляте цялата къща. Всички Ваши щори се управляват от една и съща точка – истински свързан дом! Благодарение на Somfy България!

Моторизирани външни хоризонтални щори

Автоматична настройка на границите

Устойчиви на опит за влизане с взлом

Готовност за автоматизация на дома

Откриване на препятствие

Защита при замръзване