Умна къща

TAHOMA


Една платформа - стотици възможности

Наслаждавайте се на уникалното smart home изживяване! С приложението на TaHoma управлявате и централизирате всички продукти във Вашият дом, от разстояние или от вкъщи, като използвате таблет, смартфон или дори чрез гласов асистент.

TaHoma е най-цялостното решениe на пазара. Tя е съвместима с над 250 продуктови гами (напр. ролетни щори, капаци за прозорци, щори, портални и гаражни врати, отопление, осветление, камери и алармени системи) както продукти на Somfy, така и на 20 други големи партньорски брандове за оборудване на дома.

Управлявайте дома си с лесен за използване интерфейс. TaHoma oтговаря на най-високите стандарти за сигурност, както и предлага максимална сигурност на уеб интерфейса и приложенията за iOS и Android, които управляват продуктите.

TAHOMA

Моторизирани ролетни щори


Моторизирани ролетни щори - сигурност, изолация и комфорт

Можете да управлявате всички Ваши щори по всяко време с едно единствено дистанционно управление. Програмирайте щорите да се отварят или затварят по всяко време на деня.

Моторизирани перголи


Моторизирани перголи

Моторизирайте своята пергола за да създадете привлекателно и уютно кътче в двор, тераса или заведение. Вашата автоматизирана пергола и аксесоари към нея, ще осигурят максимален комфорт във Вашия дом!

Автоматизирането ще Ви позволи да се наслаждавате пълноценно на перголата си, независимо от сезона. Дистанционно управление или смартфон е всичко, което Ви трябва, за да управлявате ламелите на Вашата пергола. Всичко е само на един клик разстояние!

Моторизирани корнизи и управления за завеси


Моторизирани корнизи и управления за завеси

С моторизираните корнизи можете лесно да управлявате всички Ваши завеси с използването на смартфона си или с дистанционно управление. Те са разработени да гарантират спокойствие и тишина в дома Ви - завесите се отварят и затварят дискретно, без никакъв дразнещ шум.

С решенията на Somfy Вашите завеси ще бъдат винаги идеално подравнени, за да създават елегантна атмосфера.