Градина и барбекю

Градина


Градина

Създаваме различни кътчета в градината, от които можем да се потопим в атмосферата на естествената природа и да релаксираме пълноценно.

Изграждаме за Вас покривни конструкции, навеси, сенници, перголи и козирки. Цялостно конструиране на градински беседки, навеси за дворни барбекюта и автомобили.

Различни решения за тераси и градини на заведения. Частично или цялостно закриване и затваряне на балкони и тераси.

Sliding System


Sliding System е първата по рода си плъзгаща PVC система за прозорци произведена в България.

Тази система се характеризира с отлично качество, модерен дизайн и конкурентна цена. Предлага нови възможности относно полезната площ в помещението.

  • Системата дава възможност за изграждане на модули с троен и двоен стъклопакет, както и с единично стъкло.
  • По отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд отговарят на най-високите изисквания.
  • Стандартно заложените елементи на обкова са регулируеми и предлагат заключване и противовзломна защита.
  • Sliding System съдържа профил, който позволява адаптирането и към стандартната 70 мм система Premium. Това позволява многобройни архитектурни комбинации на плъзгащо и стандартно отваряне, икономични решения, спестяващи пространство и пари.
Серия Z

Градински конструкции и решения


Алуминиеви Перголи

Перголата е отлично архитектурно решение както за изтънчения вкус на собственик на къща с двор, с тераса така и за амбициозния ресторантьор.

Многообразието от приложения на перголата й носи популярност не само като архитектурен елемент за къщи, басейни или ресторанти. Подобен архитектурен елемент, все по-често се търси у нас при оформяне на големи тераси на жилищни сгради, заведения или търговски обекти.

Те са едно добро решение за по-дълго време на използваемост на открити заведения и търговски площи през целия сезон. Осигуряват сигурна защита от дъжд и сняг , тъй като при затворено положение отделните ламели се припокриват, благодарение на специалната си форма.


Алуминиевата система тип "Гилотина"

Алуминиевата система тип Гилотина е един от най-иновативните продукти, съчетаваща в себе си удобство и изтънчен дизайн.

Системата е подходяща за затваряне на перголи също така е добър вариант за тераси, градини и заведения и едновременно служи за проветряване,преграждане и парапет.

Системата се задвижва от електромотор с отваряне и затваряне чрез дистанционно или бутон.


Слънцезащитни Екрани /Screen roller/

Слънцезащитният екран /скрийн/ представлява пано, изработено от полупрозрачна мрежеста PVC материя, което чрез задвижващ механизъм се движи в алуминиеви водачи и се събира на роло в алуминиева кутия. Мрежестата PVC материя се предлага в няколко различни цвята по RAL.

Kутията може да се монтира странично, челно или таванно, в зависимост от мястото за монтаж. Управлението на слънцезащитните екрани се осъществява с автоматика - ел.мотор с дистанционно управление на Somfy.

Ролята на слънцезащитния екран е да предпазва от слънце и се предпочита за преграждане предимно на заведения и веранди.

Слънцезащитни Екрани

Сгъваеми и плъзгащи стъклени системи

Предимството на стъклените системи е, че при поставянето им не се нарушава външния вид на помещението. Привличат с елегантност и добра функционалност и издръжливост.

Поставянето на безпрофилна стъклена система е едно гъвкаво решение, тъй като крилата могат да преминават през всякакви ъгли от 90 до 270 градуса. Това позволява лесно и бързо почистване.

Сгъваеми и плъзгащи стъклени системи